• 06-55548143

Stel uw vraag aan ons


Een 'Warm Welkom'
met een kop koffie

 

Heeft u een vraag aan De Toekomst Is Nu? Maak dan een vrijblijvende koffie-afspraak met ons.
U kunt contact opnemen via e-mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.

Spreken wij u binnenkort?
Aan het roer

Han van Heerde
Han van HeerdeCEO & Founder

Han van Heerde is in 1965 geboren en heeft Civiele Techniek gestudeerd zowel aan de Technische Universiteit in Delft als aan de avond H.T.S. te Rotterdam. Zijn technische kennis heeft hij verder ontwikkeld aan de hand van praktijkervaringen en diverse technische trainingen, zoals Interne Auditing voor kwaliteitsborging, computer programmering enzovoort. Zijn ervaring in management heeft hij opgedaan in de praktijk en tijdens scholing via diepgaande, 'in-house' management trainingen en onder meer bij het afnemen van audits voor managementopleidingen.

Onze specialiteiten

Het gaat bij technischmanagement om het beheren van alle meetbare diensten die gericht zijn op het stimuleren, reageren, verwerken en optimaliseren van de technische diensten in uw bedrijf.

Uw doelstelling

De Toekomst is Nu helpt u graag bij het realiseren van uw doelstelling. Meer leads, meer omzet, betere service, klantentrouw verhogen en het verlagen van de kosten per contact. De diensten zijn allen meetbaar en gericht op het realiseren van uw doelstelling. Alle werkzaamheden, van analyse tot en met realisatie en monitoring kunt u aan De Toekomst Is Nu toevertrouwen!
StockSnap_89AZTB8E5HdoelstellingSmall.jpg

Het netwerk

De kracht van De Toekomst Is Nu zit 'm in het netwerk waarbinnen de activiteiten plaatsvinden. Een netwerk dat kennis oplevert, contacten vergemakkelijkt en tot inspirerende verbindingen leidt. Alle kunnnen positieve bijdragen leveren in kennis en kunde. Het netwerk van De Toekomst Is NU is levend, actief en divers.

StockSnap_69TMH4ITIEnetwerkSmall.jpg

De specialiteiten

Meedenken, kritisch, analytisch, vraagt, luistert, stimuleert én inspireert alle teamleden. Bij de projecten is de technisch manager betrokken en verantwoordelijk voor het opstellen en de naleving van de overall- en detailplanning. Het technische ontwerp, de uitvoering en de oplevering van het project zal op een beheerste en transparante wijze tot stand komen.
StockSnap_GU161BVOUDstarsSmall.jpg
71HXQ1QY9IbikeSmall.jpg

Contactgegevens

De Toekomst Is Nu
T.a.v. de heer J. van Heerde
Tel.: 06-55548143

Postadres:
Postbus 1000
3500 BA  Utrecht
Kantooradres:
Kwekerij 4
9163 KZ  Nes, Ameland
The Netherlands

© 2021 De Toekomst is nu. All Rights Reserved. Designed by Crystal Design