• 06-55548143


 

Nu uw talent toekomstbestendig geïmplementeerd

Het grote geheel aan technische mogelijkheden voor een organisatie is vaak complex. Hoe weet je of hiervoor de juiste en meest efficiënte beslissingen worden genomen? Om organisaties daarmee van dienst te zijn vormt De Toekomst Is Nu de brug tussen de techniek en het management. Door gebruik te maken van diverse modellen worden de technische mogelijkheden inzichtelijk en begrijpelijk gemaakt voor managers. Bent u een manager die voor deze klus staat en heeft u hulp nodig? De Toekomst Is Nu biedt u de oplossing door deze koppeling het management weer overzicht te geven waardoor nadelige effecten zoals bedrijfs- of brancheblindheid achterwege blijven.

Wat houdt Technisch Management in?

De Technical Manager stuurt in de basis de engineers van uw bedrijf aan. In het kort gezegd; hij beschrijft, plant en rapporteert bovendien over de voortgang van de technische projecten die uw team voor het bedrijf uitvoert.

Het ontstaan

Het begon allemaal in 1984

In 1984 is het begonnen met Gerrit van Heerde. Het eerste doel was het coördineren, adviseren en bemiddelen van projecten op civiel- en bouwkundig gebied, alsmede het tot stand brengen van handelsovereenkomsten. Later zijn activiteiten als het verkopen van technisch management en het leggen van handelscontacten erbij gekomen.

2009 was een mijlpaal in het bestaan van De Toekomst Is Nu, omdat het toen 25 jaar geleden was dat het begon.
 
Gerrit van Heerde is weliswaar begin 1996 overleden, maar zijn zoon, Han van Heerde, heeft de gezamenlijke activiteiten voortgezet.

Werkwijze

De Toekomst Is Nu heeft een benadering die leidt tot een aantal praktische manieren waarop ze te werk gaan. Er wordt gebruik gemaakt van een steeds veranderend netwerk van mensen en organisaties die vele rollen vertegenwoordigen binnen de meest uiteenlopende vakdisciplines, grootte en organisatievorm.

Oplossing op maat

Niet alleen wordt keer op keer een oplossing op maat bedacht en gemaakt, zelfs de organisatie die de gekozen oplossing ten uitvoer brengt wordt op maat samengesteld. Dit heeft veel weg van een projectorganisatie, waarbij met name voor grote projecten een heel team van specialisten bijeenkomen om de klus te klaren. De werkwijze van De Toekomst Is Nu gaat echter vaak verder dan dat.

Duurzaamheid en vertrouwen

Flexibiliteit, kwaliteit, onafhankelijkheid, transparantie, duurzaamheid en vertrouwen staan voorop bij de benadering van het probleem en de gekozen oplossing.

Het behartigen van de belangen van klanten staat voorop bij de benadering van de problematiek en het bedenken van de oplossing(en). Dit doen we op een duurzame wijze zodat de lange termijn aanpak wordt gewaarborgd.


Aanpak

De eerste stap binnen de aanpak van het probleem waarmee de klant komt bestaat vaak uit een nauwkeurige analyse van het probleem. Het zal niet de eerste keer zijn dat de oplossing in het probleem zelf verscholen ligt en deze komt makkelijker naar voren tijdens het onderzoek door een frisse kijk van buitenaf. Soms ook blijkt het probleem heel anders in elkaar te zitten dan aanvankelijk werd gedacht.

Verfijning

Belangrijk om te weten is dat al direct bij de analyse gedacht wordt in oplossingen. Iedere volgende stap in het proces van het oplossen van het probleem is een verfijning. Met als voordeel dat al in een heel vroeg stadium aangegeven kan worden of het zinvol is het proces voort te zetten.

Zodra het beeld compleet is ten aanzien van het probleem kan er begonnen worden met het bouwen van de oplossing. Dit kan door De Toekomst Is Nu gebeuren of door een andere organisatie, maar soms ook door de klant zelf.Resultaat via netwerk

Tijdens het oplossen van het probleem wordt veelvuldig gebruik gemaakt van het netwerk van De Toekomst Is Nu. De klant merkt hier over het algemeen vrij weinig van en dat is ook zoals het hoort in onze ogen. Ook in de analyse fase wordt vaak gebruik gemaakt van de netwerk partners, maar het aantal en de frequentie is dan kleiner en de interactie daarmee vaak helemaal niet zichtbaar voor de klant. De klant krijgt alles keurig netjes via één kanaal. En dat ene aanspreekpunt heeft een transparante, open en directe benadering zodat we samen een sneller en duidelijk zichtbaar resultaat kunnen boeken.

Vakgebieden

Het aantal vakgebieden waarbinnen De Toekomst Is Nu actief is, is groot en dat is terug te zien in de vele activiteiten van de afgelopen jaren. De specialisten uit het netwerk worden onder regie van De Toekomst Is Nu in een (tijdelijk) team ingezet om de juiste oplossing te verschaffen. De regisseur zorgt voor een optimale prestatie, een constante bewaking van de kwaliteit en voor een goed eindresultaat. Dit alles afgestemd op de behoefte van de klant.

Ook uw vakgebied is in meerdere of mindere mate binnen ons netwerk vertegenwoordigd. Om duidelijkheid hierin te krijgen is vaak een enkel telefoontje genoeg. Neem dan ook gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. In een gezamenlijk overleg kunnen we dan vaststellen of De Toekomst Is Nu iets voor u kan betekenen.

Overigens is het vakspecialisme vaak voldoende aanwezig bij de klant zelf. Dit specialisme effectiever inzetten met een grotere kwaliteit levert in principe het meeste rendement op.

Bedrijfsgrootte
Over het algemeen heerst nog steeds de mening dat groter ook beter is, maar groot betekent ook log, bureaucratisch, star, traag en vaak duur. Bovendien komt de onafhankelijkheid heel erg in het nauw. De drang om de eigen werknemers aan het werk te zetten is vaak groter dan het belang van de klant. Het gaat er tenslotte om dat de klant de meest geschikte oplossing krijgt die er te vinden is in de markt en niet alleen de meest geschikte oplossing die dat ene grote bedrijf te bieden heeft.
Ruim netwerk
Gemotiveerd

Ons Succesfactor

In de Van Dale kun je succes lezen als ‘goede afloop/uitkomt of uitslag’ en ‘iets dat goed afloopt’. Deze definitie legt de nadruk op een vooropgezet eindresultaat, op de geslaagde verwezenlijking van een voornemen.

Ons succesfactor

Onze cliënten

Onze cliënten komen bij ons altijd op de eerste plaats. Zij zijn de drijfveer bij alles wat we doen. Wij werken graag nauw met u samen. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste oplossingen bieden op beslissende momenten in de ontwikkeling van uw organisatie. Door onze bedrijfsomvang zijn de lijnen kort. Onze specialisten werken intensief samen en bieden maat-oplossingen die aansluiten bij uw voortdurend veranderende behoeften.

Nationaal en Internationaal

Onze cliënten

Wat kan De Toekomst Is NU voor u betekenen?

Laat u begeleiden in het opzetten, coachen en begeleiden

De Toekomst Is Nu heeft ruime praktijkervaring in project- en veranderingsmanagement, het opzetten en begeleiden van activiteiten, supervisie over werkzaamheden, uitvoeren van analyses en evaluaties, het doen van markt­onderzoeken, het geven van cursussen en trainingen, systeembeheer, ontwikkelen van diverse machines en apparaten, het stimuleren van internationale samenwerking, ondersteuning van bedrijfsactiviteiten in zeer diverse omgevingen en verschillende vakdisciplines, opzetten en begeleiden van kwaliteitsborging, advisering aan overheden, instituten en commerciële ondernemingen, begeleiden en uitvoeren van internationale inschrijvingen, analyseren, bouwen en ondersteunen van diverse softwarepakketten, motiveren, coachen en stimuleren van medewerkers gedurende diverse activiteiten.


Over ons

Voor vragen over projecten, deze website, wat De Toekomst Is Nu voor u kan betekenen of het direct maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons. Wij staan u graag te woord.


Neem contact op

De Toekomst Is Nu
Tel.: 06-55548143

Postadres:
Postbus 1000
3500 BA  Utrecht

Kantooradres:
Kwekerij 4
9163 KZ  Nes, Ameland
The Netherlands

https://detoekomstisnu.eu

Zit u vast in uw mogelijkheden?

Wij kunnen u helpen om hieruit te komen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met De Toekomst Is Nu en ervaar onze mogelijkheden voor een prachtige toekomst.


© 2021 De Toekomst is nu. All Rights Reserved. Designed by Crystal Design